Home

Informatieavond padel 10 februari

Informatiebijeenkomst ‘Padel op Wolfsbosch’  donderdag 10 februari van 20:00-21:30 uur.

In opdracht van het bestuur onderzoekt een werkgroep de mogelijkheden voor padel op Wolfsbosch. De werkgroep heeft onder andere onderzoek gedaan naar mogelijk locaties van de padelbanen en de organisatorische en financiële aspecten. Daarnaast is eind 2021 gesproken met omwonenden en de gemeente.

Tijd om in gesprek te gaan

Nu is het tijd om met jullie in gesprek te gaan omdat we willen weten hoe onze eigen leden denken over padel op onze vereniging. Daarom organiseren wij 10 februari een informatiebijeenkomst. We praten jullie dan bij over de resultaten van het onderzoek en gaan hierover met jullie in gesprek.

Hoe verder?

Na de informatieavond zullen wij aanvullend een enquête uitzetten over padel onder de leden. Ook willen wij een tweede keer in gesprek gaan met de omwonenden en de gemeente. Vervolgens zal de werkgroep haar definitief advies uitbrengen aan het bestuur en zal het bestuur de Algemene Ledenvergadering in maart 2022 een voorstel voorleggen over de aanleg van padelbanen op Wolfsbosch.

Praktisch

De informatieavond is op donderdag 10 februari van 20:00-21:30 uur.
Wil je aanwezig zijn stuur dan uiterlijk maandag 7 februari een e-mail naar secretariaat@wolfsbosch.nl.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de regels m.b.t. corona zullen we besluiten of de bijeenkomst digitaal of fysiek kan zijn.

Wat is padel eigenlijk?

Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld op een baan van 20 bij 10 meter.
Padel is makkelijker dan tennis. Verder ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. In Spanje is het de tweede sport van het land.

Voor een impressie van padel zie:

Wat zou padel Wolfsbosch kunnen bieden?

Padel biedt nieuwe kansen voor verenigingen; de dynamiek en sportieve spanning van padel maken de sport een aantrekkelijke aanvulling op het tennisaanbod voor huidige leden en potentiële nieuwe leden. Padel is makkelijk te leren voor zowel jong als oud, waardoor je al snel leuke rally's kunt spelen op ieder niveau. Recente ervaringen van tennisverenigingen met padelbanen bevestigen dit beeld.

We hopen op een grote opkomst op 10 februari. Tot dan.

 

Realisatie: verenigingenweb