Eurotoernooi 2020

De KNLTB adviseert haar leden om gevolg te geven aan de oproep om in Noord-Brabant alle evenementen - waaronder sportwedstrijden- tot en met komend weekend af te gelasten. Dit advies geldt voor alle tennisverenigingen en toernooiorganisaties in Noord-Brabant. Daarmee worden de inwoners van Noord-Brabant gestimuleerd mee te werken aan het beperken van de onderlinge sociale contacten. Hiermee volgt KNLTB het advies van NOC*NSF en sluit zich aan bij de oproep van de Veiligheidsregio's in de provincie Noord-Brabant.

Dit wil zeggen dat het Eurotoernooi bij tennisvereniging Wolfsbosch helaas niet door kan gaan. De weekend wedstrijden verschuiven naar volgende week is in verband met het aantal deelnemers geen optie.

Wij danken je voor de inschrijving en hopen je volgend jaar alsnog te mogen begroeten als deelnemer aan ons toernooi. We proberen de automatische incasso in te trekken. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan verzoeken we je de betaling zelf te storneren.

Tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet,
Eurotoernooi commissie

 

Het Eurotoernooi staat weer online op toernooi.nl: zowel voor de junioren als voor de senioren. Schrijf je in. Dan is dat alvast geregeld!

Doe mee aan deze 22e editie van dit Open Toernooi bij onze tennisvereniging.
De commissie hult de club van 13 tot en met 22 maart in de zomerse sferen van Ibiza.

Gezellig kan het echter alleen worden met heel veel deelnemers en goed gevulde categorieën. Meld je dus snel aan en vraag je vrienden, vriendinnen, competitieteam en lesmaatjes hetzelfde te doen. Aan het begin van de voorjaarscompetitie blijft het Eurotoernooi een mooie test om te zien hoe je de winter bent doorgekomen.

Wanneer?
Eurotoernooi Junior én Eurotoernooi Senior: van vrijdag 13 tot en met zondag 22 maart 2020 (week 12)

Eurotoernooi Junior
We vertrouwen erop dat het park weer wordt overspoeld met juniorleden van vele tennisverenigingen uit de omgeving. Het hele kleurenpallet van de tenniswereld komt langs:

Groen 1 en 2 : (10 t/m 14) ( enkel, dubbel), geboren in 2010 t/m 2006
Geel 10 t/m 12 : (JE, ME, JD, MD, GD), geboren in 2008 t/m 2010
Geel 11 t/m 14 : (JE, ME, JD, MD, GD), geboren in 2006 t/m 2009
Geel 11 t/m 17 : (JE, ME, JD, MD, GD), geboren in 2003 t/m 2009

Speel je in het voorjaar competitie? Dan is deelname aan het Eurotoernooi de ideale competitievoorbereiding. Schrijf je in via Eurotoernooi Junior 2020.
De sluitingsdatum is 1 maart 2020.

Eurotoernooi Senior
Ook in de avond hopen we op veel spelers van een groot aantal clubs. Alle wedstrijden worden in één week gespeeld. Een overzicht van de categorieën:
Enkel, dubbel en mix

Categorieën 3-4:            open | HE, DE, HD, DD, GD
Categorieën 5-6-7-8:     17+ | HE, DE, HD, DD, GD

Ook voor senioren is het Eurotoernooi een perfecte voorbereiding op de voorjaarscompetitie. Schrijf je in via Eurotoenooi Senior 20120.
De sluitingsdatum is 1 maart 2019.
Zowel het junioren- als het seniorentoernooi wordt in één week gespeeld. Het is daarom niet mogelijk om met beide toernooien mee te doen. Maak een keuze voor één van de toernooien.

Help ons mee om er een supereditie van te maken:
Omdat we verwachten een flink aantal wedstrijden te gaan spelen in deze week, vragen we je om niet meer dan 2 verhinderingen op te geven.
Om optimaal te kunnen plannen hopen we dat je daarnaast rekening wil houden met het volgende:

- Speel je een dubbel, controleer dan ook de verhinderingen van jouw partner.
- Werk je op een zaterdag in het weekend, geef dit dan door in de opmerkingen. Daar proberen wij rekening mee te houden.
- Ben je in het weekend verhinderd in verband met een sport, verhinder dan geen hele dag. Maak de verhindering net voor de sluitingsdatum concreet met een dagdeel.
Dit voorkomt vele herplanningen tijdens het toernooi.

Let op: ga er altijd vanuit dat je door kunt gaan tot de finale. Dus ben je de finaledag echt verhinderd, schijf je dan niet in. Een finale wordt nooit vooruit gespeeld

Kijk op www.toernooi.nl voor meer informatie.

Wij zien uit naar een mooi 22e Wolfsbosch Eurotoernooi!

De Eurotoernooicommissie

 

Sponsoren

 • van Helvoort Sport
 • Pronto Wonen
 • Gevers
 • Wakker Architecten
 • Njoy banner
 • Schuurmans & Rombauts
 • Loopschool Wim Akkermans
 • Van Woesik Elektro
 • Drijvers
 • Fysiotherapie Kapellaan
 • ProCureOn
 • SUEZ
 • A3P Plaagdierbestrijding
 • Jan Hamers

Realisatie: verenigingenweb